Nieuwe website

Mensen die mij een beetje kennen of al langer volgen weten dat ik ook graag websites maak. Dit betekent dat mijn eigen site regelmatig veranderd.

Zo ook nu weer. Naast mijn portfolio bekijken if het nu ook mogelijk om mijn foto’s te beoordelen. Hoe dat lees je hier.

Uiteraard kun je zien wat de kosten zijn voor een shoot, TFP ook mogelijk. Contact opnemen is ook nog nooit zo gemakkelijk geweest. Stuur via het formulier een mailtje, bel mij met 1 klik, of druk op het Whatsapp logo om mij een bericht te sturen.

Uiteraard zoals jullie van mij gewend zijn is deze site ook weer beveiligd, zo voldoen we aan de nieuwe privacy wetgeving maar maakt het ook moeilijker om mijn foto’s te jatten en te gebruiken zonder toestemming.

Heb je een shoot gedaan en wil je zelf de foto’s kiezen? Dat kan! Lekker lui vanaf je eigen bank nog nagenietend van de shoot. Je ontvangt dezelfde dag nog een mailtje met een link naar een beveiligde pagina met jou foto’s. Hier vink je zelf aan welke je leuk vind en die ontvang je bewerkt!

Eigenaar Portraits by Erwin, voorliefde voor Gadgets en Fotografie. Kan uren bezig zijn in Photoshop.

Geef je mening

Je emailadres komt niet openbaar.Velden met een * zijn verplicht

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Sign Up