Bruiloft Radjinie & Stephan

Laatst kreeg ik in mijn mailbox een prachtig mailtje.

Hoi Erwin, wij gaan trouwen wil jij op onze bruiloft foto’s maken. Groetjes Radjinie.

Radjinie kende ik nog van de middelbare school en vond het een hele eer dat zij mij vroegen. Snel een kennismakings afspraak gemaakt. Paar dagen later het verlossende woord, ik mocht hun bruiloft gaan fotograferen. Super Tof!

Nu doe ik vaker bruiloften maar elke bruiloft is uniek op zich en maakt het extra spannend. Ik had zelfs een officiele uitnodiging gehad en mocht ook blijven eten! Wow, dat is lang niet op elke bruiloft zo.

De dag begint, ik ben extra vroeg vertrokken want je wilt niet te laat komen natuurlijk. Eerst naar het huis van het aanstaande bruidspaar. Daar ben ik al begonnen met fotograferen. Toen zijn we naar het bos gereden, daar hebben we aantal foto’s gemaakt van het bruidspaar zelf. Toen naar de locatie voor het officiele gedeelte en het feest.

Wat was het een prachtige dag! Erg veel zon gehad, soms een beetje te veel (in de ogen van een fotograaf). Het feest was ook top en na afloop nog even een biertje gedronken met het pasgetrouwde stel.

Radjinie en Stephan, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, het was een topdag!

Eigenaar Portraits by Erwin, voorliefde voor Gadgets en Fotografie. Kan uren bezig zijn in Photoshop.

Geef je mening

Je emailadres komt niet openbaar.Velden met een * zijn verplicht

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password

Sign Up